20.4.2015

Googletomaatit

 Pienviljelijän sunnuntailounas
Tapanamme on ollut aina syödä perheen kesken yhdessä, itsevalmistettua ruokaa. Poikkeus vahvistaa säännön; jouduin pitkin hampain syömään pikaruokaa; kebab ranskalaisilla, Yök :)

Yksinäisenä sunnuntaina oli aikaa katsastaa tomaattitilanne. Taimenalut voivat hyvin. Kohta on aika valita jokaisen lajikkeen kolmesta edustajasta vahvin, ja jatkaa niillä jatkokasvatusta.

Jo lajikkeita valitessa käytin ulkomaisten tomaatinkasvattajien sivuja hyväksi. Jos kielitaidossa on puutteita, joutuu käyttämään Google Kääntäjää. Kääntäjä on hyvä silloin, kun käy vaikkapa saksalaisessa verkkokaupassa chat keskustelua myyjän kanssa kielellä jota ei osaa.

Nyt, kun olen lainannut sieltä sun täältä omavaltaisesti joitakin kuvia, käännän hyvitykseksi niiden alkuperäiset tekstit Google Kääntäjällä.

Sadat ja tuhannet: Tämä helppo kasvaa perhekalleus tuottaa satoja pieniä hedelmiä - vain yrittää vastustaa popping yksi suussa kun ohi! Kasvata se roikkuu kori tai ikkunan ruutuun.

Puutarhurit Delight lajike. Delicious purra kokoinen hedelmiä ihanteellinen kylvämiseen kasvihuoneissa tammikuusta huhtikuuhun valmis nauttimaan kesäkuusta. Kylvä harvaan ruukkuihin tai siementen tarjottimia.Varoitus: Siemenet ei voi syödä. Pidä poissa lasten ja lemmikkieläinten. Lue aina etiketti ja seuraa ohjeita.

Huom: Jotkut siementen myyjät myyvät peitattuja siemeniä. Peittaus suojelee siemeniä sieniltä ja tuhohyönteisiltä. Peittausaine voi olla myrkyllistä. Peitatut siemenet erottaa poikkeuksellisen räikeästä väristä. Siksi varoitusteksti.

Tomaatti Sungold Kypsyy kultainen oranssi, erittäin makea maku. Likes kuumina päivinä. Sungold on "Määrittelemätön" Merkitys on kiipeilyä tyyppi kasvi ja tarvitsee lisää tuettu. Ne tarjoavat myös hedelmät yli pidemmän aikaa.

Zuckertraube Kylvä alkukeväästä sisätiloissa. Itävyys on yleensä nopea. Pot ylös taimet yksittäisiin ruukkuihin rikas komposti heti ensimmäinen todellinen lehtiä ilmestyy ja istuttaa heidät pois, kun viimeinen odotettavissa pakkasta.

Kuten nimi ehdottaa, Outdoor Girl on ulkona lajike, mutta se on poikkeuksellisen varhainen lajike. Se tuottaa keskisuurten hedelmä erittäin hyvä maku ja väri ja on raskas päistikkaa.

Sitten on vielä kurkku, jota on kasvamassa kolme taimea. Nämä kaikki tulevat lopulliseen kasvatukseen.

Kurkku: F1 Femspot / Femdan ovat erinomaisia perinteisiä, kaikkien naisten lajikkeet sopii kasvihuoneviljelyä tai ulkona lämpimässä suojaisaan paikkaan. Saat neuvoja, katso Kurkku Growing Guide.Yksi kasvi per 9cm potin. Meidän pussitettu kurkku kasveja ovat kehittyneempiä ja hieman suurempi kuin plug kasveja. Kurkku kasveja voidaan jättää kasvamaan vuonna 9cm potin, että saat ne ennen istuttaa lopulliseen istutus asentoon.

Näillä Google Kääntäjän kääntämillä ohjeilla on hyvä lähteä kasvattelemaan...

ChiliPark 2015