Matty kaurahiutaleet, Strömsbergin Mylly |
Höyryttämättömät kaurahiutaleet, Strömsbergin Mylly |
Kauramanna, Strömsbergin Mylly |
Puuro yhdelle:
1 dl kaurahiutaleita
1 rkl kauramannaa
ripaus suolaa (mitä se sitten tarkoittaakin)
3,5 dl vettä
1 dl vanhan ajan täysmaito (homogenomaton)
Hiutaleet kiehautetaan vedessä. Puuroon lisätään maito ja sitä haudutetaan pienellä lämmöllä välillä sekoittaen 10-20 min. Thats It!
Homogenoinnilla estetään maitorasvan nouseminen maidon pinnalle, maitoon saadaan tasainen suutuntuma. 60-asteiseksi lämmitetty maito johdetaan korkealla paineella kapean homogenointipään läpi, jolloin maidon rasvapalloset pilkkoutuvat pienemmiksi.
Homogenoimattomassa täysmaidossa pilkkoutumaton rasva on näkyvillä, kuten raakamaidossa.
Spelt hiutale, hernejauho, Strömsbergin Mylly |
Meitä kehotetaan aina suosimaan suomalaista työtä ja pienyrittäjiä. Itse käytän FaceBookin Reko ryhmää; tuotteet tilataan suoraan tuottajilta, ja ne toimitetaan sekä rahastetaan sovitussa paikassa.
ChiliPark 2020
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti