Ja sen, ettei vääriin jalkoihin laitetut saappaat vie ojaan. Silmät eivät jää kieroiksi jos katsoo nenänvartta pitkin. Eikä silmiin kasva kynsiä, jos laittaa näkkileivän kuoppapuolelle sentin voita ja nuolee sen siitä pois.
Nyt syön vispipuuroa ilman katteettomia lupauksia saavutettavissa olevista huulimelodisista kyvyistä, ja laitan pullan päälle voita.
Jos omistaa teräskulhoisen Kenwoodin, niin ryynipussissa olevan ohjeen puolitoistakertaistaminen ei ole vispaamisen kannalta hyvä, menee hieman yli. Annos on sopiva, kulho liian pieni.
Kun aletaan vispaamaan, niin mannaryyneistä ja valitusta makuaineksesta keitetyn seoksen tulee olla hyvin jäähtynyttä. Lämmin raaka-aines ei vaahdotu.
Puolukka on varmaan yleisin vispipuuron aihio. Lähinaapurille kiitos puolukkasurvoksesta, taas. Aprikoosikin on hyvää, se kelpasi lapsenakin.
ChiliPark 2015