3.3.2015

Muumimuki, Pidä Ruotsi siistinä HSR

Arabian Håll Sverige Rent (Pidä Ruotsi siistinä) muumimuki on valmistettu yhteistyössä Håll Sverige Rent säätiön kanssa. Mukin aiheena on Tove Janssonin ja hänen veljensä Lars Janssonin 70-luvulla Pelasta Itämeri -kampanjaan piirtämä kuvitus.

HSR:n kampanjan tavoite on lisätä lasten tietämystä luonnon roskaamisesta ja ympäristöstä. Arabia lahjoittaa 15 kruunua jokaisesta myydystä mukista HSR-säätiölle.

Erikoismukin voi ostaa ainoastaan ruotsalaisten jälleenmyyjien kautta.

Erikoismuki herättää aina keräilijöiden keskuudessa pöhinää. Tällä hetkellä muki on lähes kaikilla ruotsalaisilla nettimyyjillä loppu. Myyntiaika on rajattu, myyntimäärää ei. Myyntiaika on 2015. Seuraava erä tulee myyntiin viikolla 15, Ruotsissa.

Tilasin mukit Muminmuggar'sta. Kuuden pakkaus maksoi 1599 kr, ja rahti kotiovelle toimitettuna 199 kr.

Ruotsissa myytävä HSR muki on valmistettu Suomessa. Arabian tehdas sijaitsee muutaman kilometrin päässä asuinpaikastamme. Vaikka meille päätyneet HSR mukit tekivät pienen lenkin Ruotsin kautta, jää se lyhyeksi Suomessa myynnissä olevien Arabian muumimukien tekemään matkaan. Helsingin Citymarketista ostettu Arabian Mymmeli-muki on valmistettu Thaimaassa.

Håll Sverige Rent - Keep Waters Clean!

©2015 ChiliPark

Arabia, Moomin mug, Muumimuki, Muumit, Moomin, Tove Jansson
Piirustukset ja sarjakuvat © Moomin Characters ™