12.4.2013

Kevätmessut

Helsingissä alkoi Kevätmessut. Yhteen pakettiin on sijoitettu neljä eri tapahtumaa; Kevätpuutarha-, Oma Koti-, OmaMökki- ja Sisusta! -messut.

Itseäni kiinnostaa Kevätpuutarha-messut, joten tarkoitus on käydä tutustumassa niiden tarjontaan.

Kivikankaan osastolle on pystytetty ostamani kasvihuone. Saisimme sen sieltä messujen jälkeen koottuna. Joudumme kuitenkin purkamaan sen osiin, sillä kokonaisena se ei mahdu kuin leveään Muuli-peräkärryyn, eikä kasvihuoneen kuljettaminen sivulasit irroitettuna avoimessa peräkärryssä tunnu kovin hyvältä idealta. Kasvihuone saa luvan matkustaa pihallemme suuressa pakettiautossa tuulelta suojassa, osina. Käymme Kivikankaan osastolla moikkaamassa kasvihuonettamme.

Toinen pakollinen käyntikohde on Hyötykasviyhdistyksen osasto. En ole hankkinut vielä viljelypalstalle siemeniä, joten toivon saavani ostettua ne messuilta. Tavallisesti olen suunnitellut etukäteen kesällä kasvatettavat vihannekset, mutta tänä vuonna menen randomilla. Katson hyllyistä mikä hyvältä tuntuu. Voi olla että siitä tulee katastrofi.

Ostin kaupan HeVi-osaston ruukkurosmarinille pienimmän Eden ruukun (16x16x16,5).

Aikaisemmin ruukun sisällä ollut paperilappu on korvattu ruukun kylkeen liimatulla avautuvalla lappusella. Siinä on kätevästi esillä kaikkien Eden- ja Pauliinaruukkujen vesitilavuudet. Huonomuistiselle hyvä uudistus. Lisäksi Edeniä valmistetaan mustana, niitä ei meidän lähi-Prismassa ollut vielä myynnissä.

ChiliPark 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti