14.4.2013

Kevätmessuilla

Sateisena päivänä on hyvä käydä messuilla. Tosin sateen ajamana oli varmasti liikkeellä moni muukin. Ihmisiä oli ilahduttavasti liikkeellä.

Helsingin Messukeskus on saanut jonkinlaisen sertifikaatin siitä, että se suosii joukkoliikennettä. Sertifikaatin innoittamana se on rakentanut valtavan pysäköintihallin, joka ei ilmiselvästi toimi.

Messuille omilla autoilla tulevat, sertifikaatista tietämättömät, yritettiin ohjata jonosta muutaman kilometrin päässä olevan jäähallin parkkitiloihin. Kuka lähtee liikkeelle omalla autolla saadakseen kävellä toista kilometriä? Varsinkin kun messuhallin opasteet ilmoittivat että parkkihallissa on lähes sata paikkaa vapaana. Siinä tarjoiltiin yksityisautoilulle ensin porkkanaa, ja sitten keppiä.

Poliisin myöntämää pysäköintilupaa vilauttamalla ystävälliset järjestysmiehet ohjasivat meidät kaikkien yksityisautoilijoiden himoitsemalle paalupaikalle, niin lähelle pääovea kuin mahdollista.

Helsingin messutapahtumissa on niin paljon populaa, että kannattaa etukäteen päättää mitkä osastot haluaa tutkia. Muutoin homma menee zombimaiseksi haahuiluksi massan imussa, muovikassi kädessä esitteitä keräten.

Kohde 1 - Kivikangas

Kivikankaan osastolle oli pystytetty ostamani kasvihuone. Olisin viipynyt siellä pidempäänkin, mutta lampaantaljalla vuoratun tuolin päälle oli laitettu lappu; "Älä istu". Mikä idea on laittaa esittelytilaan tuoli jolla ei saa istua. Kiellot luovat kielteistä ilmapiiriä, ei hyvä!

Kohde 2 - Hyötykasviyhdistys

Jos on käynyt Hyötykasviyhdistyksen myymälässä Mechelininkadulla, niin tietää että siellä on aika tiivis tunnelma. Myymälä ei ole koolla pilattu. Samaisen tunnelman saattoi aistia messuilla. Hätäisesti sain poimittua hyvässä järjestyksessä olevista laareista ainoastaan kasvihuoneeseen tarkoitettuja juttuja.

Kohde 3 - FataliiGourmet

FataliiGourmetin tuotteet ovat ehdotonta eliittiä. Niitä ei tarvitse edes kehua.

Kohde 4 - Chilitarvike

Olen etsinyt Helsingistä turhaan Nutriforten Tomaatti & Mansikka + Typpi & Kalsium lannoitteita. Nyt sain hankittua ne Chilitarvikkeen osastolta. Tarkoitukseni oli kysellä jotain muuta, mutta se jotain katosi päästäni siellä tungoksessa. Kun taas muistan mitä se oli, niin tilaan sen sitten netistä.

Kohde 5 - Yleistä haahuilua ja hameväen kukkaostoksilla käynnin odottelua

ChiliPark 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti