4.4.2013

Kasvihuonetta etsimässä III

Olen jo useana viikkona toiminut muun puuhastelun ohessa auringon apupoikana pihalumien sulatusprojektissa.  Tarkoitus on sulattaa tulevalle kasvihuoneelle istutuspaikka. Kova työ tuottaa tulosta, maa näkyy ja kuivuu jo aika isolta alata. Mitä enemmän maata näkyvissä, sen nopeammin aurinko hoitaa oman osuutensa, jos ei sorru pössyttelemään. Pilvessä olevasta auringosta ei ole näissä hommissa juurikaan apua.

Kasvihuone löydetty...

Käytyäni läpi useita eri vaihtoehtoja, ja tehtyäni tarkkoja mittauksia pihamaalla, päädyin lopulta hankkimaan viiden neliön Juliana Compactin. Tanskassa valmistettu, Kivikankaan maahantuoma.

Kuva Kivikankaan esitteestä
Tuleva kasvihuoneemme on väriltään antrasiitinharmaa, mikä sopii pihapiiriimme paremmin kuin kirkas alumiini. Seinät ovat lasia ja katto kennolevyä. Olen päätökseeni tyytyväinen.

Nyt pitää miettiä kasvihuoneen pystytys. Hankin kasvihuoneelle lisävarusteena sokkelin, joka on periaatteessa helppo asentaa, periaatteessa. En ole kaikkina vuoden päivinä SelfMade-mieskunnossa, joten vaihtoehdoksi jää käyttää ulkopuolista apua. Voi olla että Petri Turunen joutuu töihin, mikäli kiireiltään ehtii. Olemme teettäneet Petri Turusella pihakivetyksiä, naapurit kivetyksiä ja pation. Hyvää työtä.

Kivi-ja Vihertyö Petri Turunen


ChiliPark 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti