16.3.2013

Horace Horsecollar

Pääsiäisen lähestyessä kaivoin kokoelmistani vanhan uskollisen Polle Koninkauluksen, a.k.a. Horace Horsecollar, vartioimaan viimeisiä chili-idätyksiä harsosääskiltä. Horace on kotoisin Kidermunasta, yllätys sellaisesta.

En ole päässyt ihan kokonaan irti tästä keräilyharrastuksesta. En edes tiedä kuinka monta erilaista Kinder-lelua kokoelmassani on, mutta niitä on paljon. Kokonaismäärän, mukaanluettuna samanlaiset, laskemisen lopetin jossain kymmenen- ja viidentoistatuhannen välillä.

Pistin laiskuuttani jogurttipurkeissa olevat taimet puoliautomaattikasteluun. Leikkasin saksilla purkkien pohjataitoksiin pieniä aukkoja, ja kaadan kasteluveden altaaseen jossa ne ovat.

Aloitin jo kevyen lannoituksenkin, mutta jouduin painamaan sen osalta hieman jarrua. Kevät kun näyttää olevan vielä kovin kaukana, vaikkakin aurinko on lämmittänyt muutamana päivänä mukavasti. Lisäksi pudotin valojakson kahdestatoista kymmeneen tuntiin. Näin yritän saada kasvun hieman hiipumaan. Maitopurkit saavat vielä odottaa tovin. Pihahortonomin ei sovi hötkyillä.

Pluggbox on pakko tyhjentää lähiaikoina. Niitä tarvitaan kohta tomaateille ja kumppaneille. Kasvihuonehuumassa en ole osannut päättää haenko tomaattien ja muiden siemenet Hyötykasviyhdistyksen kaupasta nyt, vai ostanko ne ko. yhdistyksen messuständiltä huhtikuussa. Muutaman viikon kun jaksan vielä tuumailla, niin aika ratkaisee tämänkin.

ChiliPark 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti