11.2.2013

Zen Grow

Päätin etten vesiviljele tänä kautena. Sitten päätin hyötykäyttää juustorasiat,  ja päädyin ostamaan Zen Grownin. Näin meitä viedään. Yksi asia johtaa toiseen, ja joskus se toinen tai kolmas vie suoraan ojaan. Sitä rakentaa itsestään muistoja,  joista jälkeläiset ja vaimo saavat hyvät naurut vielä vuosienkin kuluttua.

Onhan se nätti!
"Zengrow pöytäpuutarha kuuluu jokaiseen kotiin jossa halutaan nauttia tuoreiden salaattien ja yrttien mausta"

Tottahan toki jokainen haluaa nauttia...

Luulin olevani järkevä ja rationaalinen ihminen. Yksikään järkevä ihminen ei hanki Zen Growia. Tarkempi tutustuminen itse laitteeseen vahvistaa diagnoosin. Mutta kun halvalla sai, puoleen hintaan. Siinäkin on puolet liikaa. Tämän kanssa on nyt kuitenkin elettävä. Ei auta muuta kuin nauttia.

Zen Growissa on sen kokoon nähden massiiviselta vaikuttava pumppulaitos, joka tuottaa ruukkuaukkoihin minimaalisen pumppaustuloksen maksimaalisella äänentoistolla.

Vesitilaan mahtuu n. kolme litraa vettä. Vesitason mittariksi on laatikon kylkeen suunniteltu suomalaisen innovaation mestariteos, muoviputken pätkä.

Kun kaksi milliä erottaa muoviputken ja laatikon pohjassa olevan kiinnitystapin, niin vedet vuotavat pöydälle, hiljaa mutta varmasti.

Käännän tämän kyllä voitoksi. Yhtä varmasti kuin kymmeniä vuosia sitten tekemäni leipäkonehankinnan. Sain siitä kympin kirpputorilla, markkoina.

ChiliPark 2013