19.4.2012

Valo kuvaukseen

SoftBox 
  Olen asioinut usein Verkkokauppa.com'ssa. Mielestäni edullinen ja luotettava verkkokauppa. Nyt kun Verkkokauppa.com on muuttanut uusiin tiloihin, on siltä hävinnyt mielestäni se terävin kärki. Uudet, isommat liiketilat eivät ole aina hyvä asia. Kaupassa on miellyttävän väljää liikkua, mutta sieltä puuttuu fiilis.

Ostan usein tuotteita joko kotiin kannettuina, tai lähellä olevaan postiin. Muutaman euron postimaksulla ei kannata itse lähteä Jätkäsaareen, jonka rakennustyömaiden sekaan eksyy helpolla.

Tilasin postitse toimitettavaksi lasikuvauksiani varten softboksit - Falcon Eyes Lampholder Softbox SLH1- SB4040 + ML-40 Lamp

Softboksien mukana piti tulla 40 W ESL päivänvalolamput, ei tullut. Ilmoitin sähköpostitse asiasta Myyntiin (1). Kun mitään ei kuulunut lähetin uuden viestin Reklamaatioon (2). Kun en vieläkään saanut vastausta, niin luin tarkemmat ohjeet verkkokaupan sivuilta. Lähetyksien puutteista pitääkin ilmoittaa Postitukseen (3), lähetin viestini sinne.

Seuraavana päivänä viestiini vastasi Huolto (4), joka ilmoitti että kyseessä saattaa olla tuotetietovirhe.

Asia selvitettiin, ja lamput luvattiin lähettää minulle kotiin kannettuna, Itella Express. Sain seurantanumeron, jolla seurasin kuinka paketti seisoi pari päivää Jätkäsaaren postissa. Tuli pääsiäinen, ja paketti seisoi yhä vaan Jätkäsaaressa. Pääsiäisen jälkeen se lähti liikkeelle, ja lamput tuotiin kotiin.

Megaman 15W kasviESL vs. Falcon Eyes 40W päivänvalo
Toinen lampuista ei suostunut syttymään lainkaan. Tein joitain koekuvauksia yhdellä lampulla ja salamalla. Kun ehjä lamppu oli palanut muutaman minuutin, se paloi. Alkoi kuulumaan hirveä rätinä, lampun kantaosa kipinöi ja sieltä pöllähti savupilvi.

Ei alkanut hyvin tämä kuvausprojekti...

Vein lamput takaisin Verkkokauppa.comin huoltoon, jossa ne vaihdettiin mukisematta uusiin.

Huoltoselitteestä: "Toinen lamppu ei syty ollenkaan ja toinen sammui"

Verkkokauppa.comissa taitaa olla kaikki järjestelmät hieman hakusessa. Kun huoltotiskiltä (1) ilmoitettiin että uudet lamput saa hakea samalta tiskiltä vartin päästä, oli ne viety noutopisteeseen (2). Ei ollut kuulemma koskaan aikaisemmin käynyt niin.

MIG-21BIS Verkkokauppa.comin katolla
ChiliPark 2012