12.6.2015

fatboy, whatcha gonna do

Ostin kaksi talvea sitten sähkökäyttöisen lumilingon. Kahtena talvena on satanut lunta niin, että olen päässyt kokeilemaan sitä yhden kerran. Kaksi talvea olisi pärjännyt sandaaleissa!

Sitä edeltävät talvet olivat runsaslumisia.

Jo useana toukokuuna on Suomessa ollut hellepäiviä. Tänä keväänä ostimme hyvissä ajoin patiolle riippukeinun; Fatboy Headdemockin, tarkoituksena köllötellä toukokuun helteissä, ja olla tekemättä mitään. On ollut hieman vetiset ja kylmät ilmat. Olisi pitänyt ostaa saappaat ja sadetakki...

Sateiden varalta hankimme Headdemockiin sääsuojan, joka on pitänyt hyvin sateet. Sääsuoja on muutoinkin ehdoton varuste, sillä se suojaa riippumattoa mahdolliselta auringolta, ja keväiseltä riesalta; siitepölyltä, joka keltaisena mattona peittää alleen kaiken. Tosin sitäkin on ollut tänä keväänä aikaisempaa vähemmän!

Suojalla saa Headdemockin pakettiin silloin, kun se ei ole käytössä.

Fatboy Headdemock on laadultaan korkeatasoinen. Kaikki pienet yksityiskohdat ovat käytön kannalta hyvin harkittuja, ja toteutettu kestämään. Headdemock ei ole puiden väliin pingotettu räsymatto. Tosin sellaisessakin on kyllä mukava nukkua päiväunet.

Headdemock on pakattu kestävän tuntuisiin kasseihin, joissa sen voi varastoida pienempään tilaan talveksi, tai silloin kun sille ei ole käyttöä.

Lisävarusteena saa tyynyn ja jonkinlaisen juomatelineen.

Tyynyn saa kiinnitettyä kahteen eri korkeuteen.

Fatboy Headdemock on isokokoinen. Ihan pienelle parvekkeelle sitä ei kannata hankkia. Isosta koosta on se hyöty, että siihen mahtuu koko perhe;

Siinä voi myös paistatella päivää yksin tai kaksin, ja elämä hymyilee!

Nyt odotellaan aurinkoisia kesäpäiviä...

ChiliPark 2015