16.3.2016

Hai sie; Hai saappaat!

Hai Tricolor
Pienviljelijän varustautuminen tulevaan kesään on alkanut. Hyvin palvelleissa Kontio (Made in Finland) saappaissa on runsaan kymmenen käyttövuoden jälkeen ilmennyt sukat kasteleva vuoto.

Kontio saappaat ovat hyvät, mutta pienviljelijän jalkoissa painavat. Piti suunnata keveimmille saapasmarkkinoille. Kevyilläkin pärjää, kun ei ole asiaa metsiin.

Hai saappaat olivat 70-luvulla kova juttu. Niitä pidettiin jalassa nukkuessakin. Jos on elänyt ne ajat tietää, minkä vetovoiman leveälahkeiset farkut ja Hai saappaat saivat aikaiseksi. Vieläkin hirvittää...

Hai mainos
Hai (Designed in Finland) saappaista on poistettu varren suusta kiristysremmi. Se on todennäköisesti "Suomessa suunniteltu" osuus. Nokian kaikki saappaat valmistetaan Serbiassa, Slovakiassa tai jossain muualla. Suomalaisin lestein, satavuotista suomalaista osaamista hyödyntäen.

Pienviljelijän kevät etenee jäykin askelein. Suunnitelmat ovat kaikki vaiheessa. Idätyksiä varten sain haettua Ikeasta pienoiskasvihuoneen, jonka avulla uskon selättäväni mahd. harsosääsket.

Socker kasvihuone
 "Huone" on ehkä vähän liioiteltua.

Tarkoitus on pistää kaikki taimikasvatukset tähän semisuljettuun tilaan. Helppo kantaa kevätaurinkoon, ja tarvittaessa hyönteismyrkyttää.

©2016 ChiliPark