20.2.2012

Ebb&flood 120

Itella toimitti laatikon, joka oli kuin ihmeen kaupalla säilynyt postin mankelista, ja pitänyt sitkeästi sisältönsä eteiseemme asti.

Tyhjensin tänään laatikon ja tutkin sen sisällön. Kovia kokeneessa laatikossa kaikki oli säilynyt ehjänä. Vaikka laatikon ulkomuoto oli hieman kärsineen näköinen, niin sen strategisesti heikot kohdat oli hyvin teipattu, eikä lopullista sortumisen vaaraa ollut.

Myönnän suoraan, etten ymmärrä näistä vesihärpäkkeistä mitään. Ainoana kriteerinä hankinnassa oli se, ettei systeemistä saa kuulua mitään hörinää tai pörinää. Näillä mennään.

Netistä ostaessa on aina liikkeellä vähän heikoin eväin. Harva nettimyyjä osaa kertoa tuotteesta selkeästi. Yleensä on laitettu joku pieni tuhruinen kuva ja epämääräinen seloste. Tämäkin kohdalla jouduin tekemään pari tarkentavaa kysymystä ennen hankintaa.

Tästä laitteesta oli kyllä nettimyynnissä linkki hyvin tehtyyn videoon. Tosin Chilitarvikkeen linkki ei toimi, mutta video löytyi pienen haun jälkeen. Ihan sikaa säkissä ei tarvinnut ostaa. Kokonaisuudesta pisteet myyjälle; Chilitarvike, firman nettisivut eivät kikkaile turhilla, hinnat on kohdallaan. Uusi tilaus samasta osoitteesta on jo tekeillä.

Pakkauksen sisältö:

25 litraa hydrosoraa
Uppopumppu Micro-Jet 450 l/h, pohjaventtiili ja ylivuotoputki
Kasvatusallas
Vesiallas (reso)
Muokattava kansi ja vesitilan huoltoaukon kansilevy
Korkeus: n. kolme jogurttipurkkia
Samaan lähetykseen ostin kivivillakuutioita, 10 pientä ja 10 suurta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti